fifteen thousand square meters of fashion

Vandaag de dag is Fashion Club 70 één van de meest toonaangevende mode distributeurs in Europa. Het vertegenwoordigt meer dan 50 topmerken in meer dan 1700 boetieks verspreid over de hele Benelux. De gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers dragen nog steeds de kernwaarden van het bedrijf uit; loyaliteit, persoonlijke service en het opbouwen van langdurige relaties met zowel klanten als fabrikanten.

De hoofdzetel is gevestigd in Antwerpen, met verschillende gespecialiseerde verkoopteams, een professionele klantendienst, een PR & Marketing afdeling, een eigen IT-team en een bedrijfsrestaurant, verspreid over 3 gebouwen met een totale oppervlakte van 15 000 vierkante meter.

Lees meer over ons

Onze merken

Onze merken

Met meer dan 50 merken in het midden-hoog segment behoort Fashion Club 70 reeds decennialang tot de hipste showrooms in Europa.

“Al 40 jaar lang streven we ernaar om on top of de nieuwste collecties en trends te zijn zodat we zo relevant mogelijk blijven voor de toonaangevende boetieks die we dienen.”

Ontdek onze merken

Op zoek naar een nieuwe job?

Hoewel het duidelijk is dat het Fashion Club 70 team een verrassende mix is van leeftijden, geslachten, humeuren, ego’s, stereotypes en afkomsten, hebben we toch één ding gemeen.

"We houden van wat we doen en proberen zoveel mogelijk plezier te maken terwijl we dit doen."

Als je deel wilt uitmaken van ons team, neem dan alvast eens een kijkje op onze vacature pagina.

Ontdek onze openstaande vacatures

Op zoek naar een nieuwe job?
Privacy policy
site by Mira Mira