Over ons

MODE EN ACCESSOIRE GROOTHANDEL IN HARTJE ANTWERPEN SINDS 1975

Fashion Club 70, dé voorloper onder Europese mode distributeurs, brengt vandaag de dag zo’n 50 topmerken naar de modehoofdstad van de Benelux. Dankzij een professioneel netwerk van meer dan 1.100 klanten over de hele Benelux vindt elke modeliefhebber zijn of haar favoriete merken dichtbij huis. Het gekwalificeerd en modieus Fashion Club 70 team vertegenwoordigt de bouwstenen van het bedrijf - loyaliteit, persoonlijke service en het opbouwen van langdurige relaties met klanten en fabrikanten.

Onze hoofdzetel is strategisch gevestigd in Antwerpen, waar we onze krachten bundelen in gespecialiseerde verkoopteams, een toegewijde klantenservice, een dynamische PR & Marketing afdeling, een eigen IT-team en een gastvrij bedrijfsrestaurant. Dit alles verspreid over drie moderne gebouwen, goed voor een totale oppervlakte van 15.000 vierkante meter.

Een modieus familiebedrijf

Een modieus familiebedrijf

Oprichter Luc Dheedene startte zijn carrière 50 jaar geleden in de Brusselse Trade Mart met de verkoop van Duitse merken. Als vakman las hij de ‘L'Uomo Vogue’, waardoor hij zodanig verliefd werd op de Italiaanse collecties dat hij besloot om naar Vincenza, Italië te vertrekken. Deze beslissing leidde tot iconische samenwerkingen met ondertussen even iconische labels: Ferré, Moschino & Versace.

La vita e bella ! Want, naarmate het bedrijf succesvoller werd, meer internationale modemerken hun kleding en accessoire collecties in de handen van Fashion Club 70 toevertrouwden, des te groter de behoefte aan meer ruimte. De verhuis van Brussel naar een ruimere showroom in Antwerpen in 1990 bleek een strategische zet, verankerd in het bedrijf z’n streven om de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) optimaal te bedienen. Met een hoofdkantoor gevestigd in het centrum van alle drie de landen stimuleerde dit de voortdurende evolutie en uitbreiding van ons mode agentuur.

Toch is en blijft Fashion Club 70 boven alles een familiebedrijf, met duidelijke doelstellingen voor de toekomst. Luc Dheedene heeft zijn kennis gedeeld met zijn twee zonen, Miguel en Gregory, om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen. Sinds 2023 staan beiden broers, samen aan het roer van het bedrijf.

Onze experten

Sinds de opening in 1974, hebben we onszelf ontwikkeld tot meesters van het vak. Onze focus voor kwaliteit, een uitmuntende dienstverlening en klantenservice zorgt voor een trouw klantenbestand dat zich steeds verder uitbreidt.

We werken constant aan verbetering en blijven ons aanbod uitbreiden zodat we de Benelux-regio optimaal kunnen bedienen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat Fashion Club 70 voor jouw modewens kan betekenen. Samen creëren we een stijlvolle toekomst.

Management Sales team Commerciële assistenten Klantendienst PR & Marketing Maintenance Human Resources IT Department Financiën
Onze experten