Over ons

Vandaag de dag is Fashion Club 70 één van de meest toonaangevende mode distributeurs in Europa. Het vertegenwoordigt meer dan 50 topmerken in meer dan 1700 boetieks over de hele Benelux. De gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers dragen nog steeds de kernwaarden van het bedrijf uit; loyaliteit, persoonlijke service en het opbouwen van langdurige relaties met zowel klanten als fabrikanten.

De hoofdzetel is gevestigd in Antwerpen, met verschillende gespecialiseerde verkoopteams, een professionele klantendienst, een PR & Marketing afdeling, een eigen IT-team en een bedrijfsrestaurant, verspreid over 3 gebouwen en een totale oppervlakte van 15.000 vierkante meter.

De familie

De familie

Rome werd niet in één dag gebouwd, hetzelfde geldt voor Fashion Club 70. Oprichter Luc Dheedene begon met enkele vierkante meters in de Brusselse Trade Mart met de verkoop van Duitse merken voor een Nederlandse agent. Op een dag werd hij verliefd op de Italiaanse collecties die in 'L'Uomo Vogue' te zien waren en besloot hij te vertrekken naar Vicenza, Italië, op zoek naar zijn eerste contract. Dit leidde tot een samenwerking met Ferré, Moschino & Versace.

Naarmate het bedrijf succesvoller werd, met meer ontwerpers die hun merken in de handen van Fashion Club 70 vertrouwden, groeide de behoefte aan meer ruimte en zo werd er beslist te verhuizen naar een grotere showroom in Antwerpen. Een verstandige beslissing bleek achteraf, want Fashion Club 70 richt zich op België, Nederland en Luxemburg en is nu gevestigd in het centrum van alle drie de landen. Deze strategische verhuizing maakte het mogelijk om het bedrijf te laten evolueren en uit te breiden met elk seizoen.

Toch is en blijft Fashion Club 70 een familiebedrijf, met duidelijke doelstellingen voor de toekomst. Luc Dheedene heeft zijn kennis gedeeld met zijn twee zonen, Miguel en Gregory, om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen.

Onze teams

Sinds wij in 1975 de deuren openden zijn wij meesters geworden in ons vak. Onze aandacht voor kwaliteit, een uitmuntende dienstverlening en klantenservice zorgt voor een trouw klantenbestand dat zich steeds verder uitbreidt.

We werken constant aan verbetering en blijven ons aanbod uitbreiden zodat we de Benelux regio optimaal kunnen bedienen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat Fashion Club 70 voor je kan betekenen.

Management Sales team Commerciële assistenten Klantendienst PR & Marketing Maintenance Human Resources IT Department Financiën
Onze teams
Privacy policy
site by Mira Mira