Benelux Fashion Family

Fashion Club 70, dé voorloper onder Europese mode distributeurs, brengt vandaag de dag meer dan 50 topmerken naar de modehoofdstad van de Benelux. Dankzij een professioneel netwerk van meer dan 1.100 klanten over de hele Benelux vindt elke modeliefhebber zijn of haar favoriete merken dichtbij huis. Het gekwalificeerd en modieus Fashion Club 70 team vertegenwoordigt de bouwstenen van het bedrijf - loyaliteit, persoonlijke service en het opbouwen van langdurige relaties met klanten en fabrikanten.

Onze hoofdzetel is strategisch gevestigd in Antwerpen, waar we onze krachten bundelen in gespecialiseerde verkoopteams, een toegewijde klantenservice, een dynamische PR & Marketing afdeling, een eigen IT-team en een gastvrij bedrijfsrestaurant. Dit alles verspreid over drie moderne gebouwen, goed voor een totale oppervlakte van 15.000 vierkante meter.

Lees meer over ons

Onze merken

Onze merken

Onze rol als agentuur en groothandel gaat verder dan alleen het (aan)leveren van producten. Met onze basis in Antwerpen, het modehart van België, leggen we de verbinding tussen ontwerpers en de nieuwste modetrends enerzijds, en toonaangevende boetieks anderzijds.

Ons ervaren sales team staat altijd klaar om uw wensen te vervullen en in te spelen op de behoeften van de moderne mode-industrie. Samen creëren we een brug tussen de nieuwste modetrends en de wereld van de verkoop.

Ontdek onze merken

Op zoek naar een nieuwe job?

Hoewel het duidelijk is dat het Fashion Club 70 team een verrassende mix is van leeftijden, geslachten, humeuren, ego’s, stereotypes en afkomsten, hebben we toch één ding gemeen.

"We houden van wat we doen en proberen zoveel mogelijk plezier te maken terwijl we dit doen."

Als je deel wilt uitmaken van ons team, neem dan alvast eens een kijkje op onze vacature pagina.

Ontdek onze openstaande vacatures

Op zoek naar een nieuwe job?