PR & Marketing

HET NO-NONSENSE PERS EN MARKETING BUREAU VAN FASHION CLUB 70

Als intern PR-bureau erfden wij de no-nonsense attitude van moederbedrijf Fashion Club 70. Fashion PR is de energiebom achter enkele van de meest succesvolle communicatiestrategieën voor mode en accessoire merken in onze markt. Mode zit in de genen van ons bedrijf, we begrijpen het dan ook als geen ander. Wij ontwikkelen strategieën op maat, van inkoop tot verkoop. Daarom bieden we een full-service ondersteuningsplan dat is afgestemd op de unieke behoeften van jouw merk.

Van persberichten die je doelgroep aanspreken tot niet-te-missen-events. Of het nu gaat om gloednieuwe producten die je aan de wereld wilt laten zien of een mijlpaal wil delen, wij weten precies hoe de boodschap van jouw merk bij het correcte doelpubliek geraakt. En dit allemaal op een manier die mensen aanspreekt en aan het denken zet.

Maar hé, we zijn niet alleen een bureau voor Fashion Club 70 merken – we zwaaien ook de deuren wijd open voor externe merken die op zoek zijn naar unieke PR- en marketingsupport. Fashion PR is als een VIP-pas naar een wereld vol kansen, waar onze no-nonsense attitude samensmelt met onze creativiteit. Laten we samenwerken om jouw merk in de spotlight te zetten, je doelgroep te activeren en een onuitwisbare stempel achter te laten.

Wil je deel uitmaken van de FC70 familie?

Fashion Club 70 is altijd op zoek naar nieuw talent.

Openstaande vacatures