21 mei 2024

GIORGIO ARMANI BUNDELT KRACHTEN MET FASHION CLUB 70

GIORGIO ARMANI BUNDELT KRACHTEN MET FASHION CLUB 70

© All rights of images belong to GIORGIO ARMANI

Twee iconische modebedrijven, Giorgio Armani en Fashion Club 70 slaan de handen in elkaar voor de Benelux markt. Vanaf de zomercollecties 2025 zal Benelux modedistributeur en agentuur, Fashion Club 70 al de commerciële lijnen van de Armani groep overnemen. Deze lijnen omvatten Emporio Armani, Armani Exchange, Armani Bodywear en EA7. Maar ook schoenen en accessoires van deze drie lijnen zullen vanaf nu bij Fashion Club 70 te verkrijgen zijn.

De Giorgio Armani-groep vindt in Fashion Club 70 de ideale partner in de Benelux markt. In het verleden is het Fashion Club 70 steeds gelukt om de grootste Italiaanse ontwerpers te introduceren in de Benelux. Denk maar aan; Versace, Dolce&Gabbana, Valentino, Moschino, ​ Roberto Cavalli en zoveel meer. Door de samenwerking met Giorgio Armani is het verhaal voor Fashion Club 70 rond.

“Mijn vader, Luc Dheedene koos aan de start van de jaren ‘80 er bewust voor om zich te focussen op Italiaanse merken. We zijn dan ook vandaag de dag nog steeds zeer trots wanneer we merken zoals Giorgio Armani kunnen verwelkomen,” aldus Miguel Dheedene, CEO van Fashion Club 70. “Het is erg fijn om te kunnen mededelen dat wij alle lijnen van Armani in de Benelux gaan distribueren. Met uitzondering van de lijnen EA7 en bodywear, deze zal voor Nederland bij de huidige agent in Amsterdam blijven”
Bart Geirnaert, Commercieel Directeur Benelux van Giorgio Armani is erg blij met deze gloednieuwe samenwerking: "De Giorgio Armani-groep en mezelf hebben er alle vertrouwen in dat deze samenwerking met Fashion Club 70 goed zal verlopen. Wij zijn van mening dat wij op deze manier een mooie toekomst kunnen ontwikkelen voor het merk en de verschillende commerciële lijnen. Ik wens Fashion Club 70 ontzettend veel succes toe".

Ieder seizoen kondigt Fashion Club 70 heel wat interessante nieuwe modenamen aan. Dat is voor SS25 dus niet anders. Naast Giorgio Armani zullen ook Belgische merken zoals Mardi Editions en Dreamcatcher hun thuis vinden bij het Benelux modebedrijf, net zoals The Kooples, CAMILLA PIHL, Fête Imperial en meer. Fashion Club 70 is gevestigd in Antwerpen. Tot het wholesale merkenportfolio behoren al heel wat internationale mode en accessoire merken uit het mid-hoog merkensegment, zoals Joseph, Vince, Furla en Coach. Maar ook Fracomina, 7 For All Mankind, Liu Jo en Michael Michael Kors zijn vaste waardes tussen de meer dan 55 merken die de distributeur verdeelt.

Delen